Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.be

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.be

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.be

Content Management System (CMS)

Doorslaan

Wie Levert De Inspanning?

Al deze voorzieningen moeten door een ervaren webmaster worden ge´nstalleerd en worden onderhouden. Pas als aan deze voorwaarde wordt voldaan dan kan een gebruiker (of een groep gebruikers) de tekst op van te voren vastgelegde plaatsen aanpassen zonder daarbij kennis te hebben van HTML. De ingebruikname van CMS en het onderhoud daarvan gaat dus een aanzienlijke inspanning kosten.

Overkill

Wanneer een eenvoudige website voldoende is (dus met een beperkt aan pagina's en gebruikers die de content aanleveren) dan is het gebruik van een CMS een overkill en zal alleen maar kostenverhogend werken.

Wanneer u een complexe website wil (dus met pagina's die een verschillende indeling moeten hebben en niet allen gelijk zijn) en graag zelf de controle over de pagina indeling en de interacties wil houden moet u vooral geen CMS gebruiken.

Opmaak Is Belangrijker

Indien een stuk tekst op een website geplaatst moet worden dan kost dat nagenoeg niets. De meeste tijd zal gaan zitten in de opmaak van de pagina. De opmaak is zeer belangrijk. Een bezoeker leest de pagina's niet maar doet een scan. Levert deze scan niets op dan wordt alweer "weggeklikt". Zorg ook altijd de de boodschap vertoond wordt zonder dat scrollen nodig is. Als de tekst voor de website met opmaak wordt aangeleverd dan is eenvoudig om 4 pagina's per uur aan tekst om te zetten voor vertoning in HTML formaat.
 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!