Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.be

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.be

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.be

Window Presentaties

Introductie

Titelbalk

Allereerst, kijk eens naar de titelbalk. Dit effect kan op een speciale pagina (b.v. een pagina met een speciale aanbieding) worden geplaatst zodat deze extra opvalt.

Browsers

Hoe de informatie wordt vertoond hangt af van de brower die wordt gebruikt. Dit komt in hoofdzaak omdat afgeweken wordt van standaarden zoals deze zijn vastgelegd door het World Wide Web Consortium (W3C).

De belangrijkste browser is momenteel Firefox met een aandeel van bijna 50%. Internet Explorer 6/7 is terrein aan het verliezen. Microsoft met de nieuwe versie 7 uitgekomen in januari 2006. Sinds de zomer van 2008 wordt IE7 vaker gebruikt dan IE6. Sinds september 2008 is er ook de browser van Google, Google Chrome. Het hangt natuurlijk een beetje van de site af, maar als we kijken naar de site www.startpagina.nl dan is de verdeling (december 2008) ongeveer als volgt:

Browser

 

Percentage

Internet Explorer

 : 

92,55

 %

Mozilla Firefox

 : 

6,35

 %

Apple Safari

 : 

0,87

 %

Google Chrome

 : 

0,22

 %

Rest

 : 

0,08

 %

De browser die u gebruikt is een  CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/).

Zekerheid

Alle web pagina's die ontworpen en samengesteld worden zouden getest moeten worden met de browsers Internet Explorer van Windows, Firefox van Mozilla en de Chrome van Google. Het is goed mogelijk dat een pagina totaal verschillend wordt vertoond wat zeer hindelijk is voor de gebruiker. Goed testen en geen snippets gebruiken die alleen werken met de Microsoft Internet Explorer.

Cross-Browser en Multi-Browser Webdesign!


 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!