Tabellen en nog
veel meer weetjes!
Mist U een tabel?
Laat het ons weten!
www.tabellenboekje.be

Handige Tips en Wetenswaardigheden voor Iedereen!

WebHandig.be

Met heel veel links en extra achtergrond informatie


Handige tips en
wetenswaardigheden
voor de startende
en ervaren fotograaf
www.FotoHandig.be

Flash

Wat is Flash

Animaties

Met FLASH kunnen eenvoudige animaties worden gemaakt maar ook complete websites met veel interacties worden gecodeerd. HTML, oorspronkelijk bedoeld om alleen tekst te vertonen, is grafisch niet erg sterk.

Een nadeel, dat echter steeds kleiner aan het worden is, ligt in de noodzaak dat er additionele software (plug-ins) ge´nstalleerd moet worden om FLASH animaties te kunnen weergeven.

Grootste Nadeel

De grootste nadelen zijn wel dat de inhoud niet door de zoekmachines zal worden ge´ndexeerd en daardoor uw website niet op het web gevonden wordt door de zoekmachines. Een nadeel is ook dat het laden van de website sterk verhoogd wordt. Een website die geheel met FLASH gemaakt wordt is vaak ook (onnodig) groot waardoor het erg lang kan duren voordat de pagina geladen is.

Kosten Onderhoud

Meestal wordt er door onervaren webdesigners gebruik gemaakt van flash omdat je in korte tijd, door gebruik te maken van een groot aanbod van flash voorbeelden, een website in elkaar kunt zetten die veel indruk maakt. Het is echte veel belangrijker dat de site in de zoekmachines wordt gevonden en met weinig kosten is te onderhouden.
 
Aangepast zoeken
 

Design4W3 Webdesign - Degelijk en Betrouwbaar!